Lactalis-Alba SRL

9 Joburi disponibile
Companie

ÎCS Compania LACTALIS-ALBA SRL, reprezentată de zeci de branduri mondială, cele mai cunoscute fiind: President®, Galbani®, Nestle®, Lactel® și IM “Fabrica de brânzeturi din Soroca” SA, reprezentată prin brandurile locale Alba®, Yoli® fac parte din Lactalis-Groupe din 2004.

Lactalis-Group ocupă primul loc în lume în producerea brânzeturilor și produselor lactate, de asemenea, un loc de frunte printre companiile de prelucrare a producției agricole. Anual sunt prelucrate 22 miliarde de litri de lapte crud. În cadrul acestuia, activează 85,5 de mii de angajați în 270 fabrici de prelucrare a materiei prime, iar producția companiei este prezentă în 76 de țări.

Pe parcursul de 90 de ani, Lactalis-Groupe are grijă ca toată lumea să se delecteze cu produse lactate de cea mai înaltă calitate. Lactalis-Groupe ocupă primul loc în lume la producția brânzeturilor și un loc de frunte printre companiile de prelucrare a producției agricole.

Fabrica de Brânzeturi Soroca este înzestrată cu un UTILAJ ULTRA-MODERN. Fabrica a fost complet reutilată și renovată în anul 2007. Ulterior, pe parcursul anilor continua și s-au investit deja în echipamente, toate liniile și mașinile corespund STANDARDELOR EUROPENE DE PRODUCERE.

Astfel fabrica produce produse de calitate superioară, al căror gust și prospețime rămân stabile pe întreaga perioadă de valabilitate, deoarece toate produsele noastre se produc din 100% lapte natural, fabricate în recipiente sterile care protejează laptele de mediul extern și de contactul uman și apoi ambalate în condiții de igienă maximă!

Moldova are lapte
Alba are lapte!

Peste 100 de tone de lapte colectat zilnic
6000 văcuțe, fiecare cu Pașaport de Sănătate
De 25 de ani susținem fermierii din toată țara
130 de ferme și 60 de gospodării țărănești

Misiunea Noastră
Este să aigurăm Moldova cu lapte natural, lapte de calitate.

Colectam pâna la 100 de tone de lapte zilnic
Credem cu tărie că lucrurile făcute cu pasiune ies întotdeauna bine.
De 25 de ani, susținem fermierii din toată țara ca Moldova să aibă lapte proaspăt, iar experiența noastră ne spune că doar prin corectitudine și respect poți aduce clienților cele mai bune produse.
Noi continuăm pe drumul pe care l-am început acum 25 de ani cu aceeași viziune și pasiune ce încununează eforturile noastre făcute de-a lungul timpului.

Acceptând provocarea noastră vei primi un mediu de lucru interesant și sprijinul necesar pentru atingerea obiectivelor pe care le stabilim împreună, pentru un parcurs de carieră personalizat și dinamic.

Domeniul
— //—

Cautare după companii

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide