Petrom-Moldova SRL

2 Joburi disponibile
Companie

Compania Petrom își desfășoară activitatea pe piața Republicii Moldova de 23 de ani, ultimii 13 fiind membru al grupului austriac OMV.

De 23 de ani punem Moldova în mișcare prin cele 69 de stații disponibile mereu în drumul tău. Lideri la percepția calității carburantului, ambițioși și progresivi la dezvoltarea rețelei de magazine și conceptului gastro, Petrom nu mai reprezintă doar o simplă stație de alimentare, ci un prieten la drum, care face orice călătorie mai plăcută.

De 23 de ani punem Moldova în mișcare și prin activitățile cu răspundere socială, prin care susținem copiii, familiile tinere, sportivii și toți cei ce au nevoie de atitudine și căldură.

Astăzi suntem printre lideri ai industriei petroliere din Moldova, datorită standardelor înalte, preluate de la OMV Group, implementate cu o excelență operațională. Suntem printre cei mai buni datorită faptului că investim în noțiunea de calitate, atât la nivel de carburant, cât și la nivel de servicii prestate.

Performanța obținută este rezultatul politicilor internaționale atât la nivel de business, cât și la nivel de Oameni.

În anii 2013 - 2022, Petrom-Moldova a fost clasată pe primele locuri în topul Celor mai bune companii din Republica Moldova pentru care să lucrezi, potrivit unui studiu organizat de Axa Management Consulting.

Iată câteva motive pentru care Petrom Moldova a fost selectată drept unul dintre cei mai buni angajatori:

  • Ținem foarte mult la oamenii noștri și avem grijă de ei, oferindu-le un mediu sănătos de lucru, salarii transparente și motivante, planuri de performanță și sisteme de bonusare;
  • Apreciem implicarea, succesul și excelența oamenilor prin intermediul programelor de recunoștință și managementul talentelor pe care le avem implementate;
  • Investim în dezvoltarea continuă a oamenilor, oferindu-le cele mai bune programe de training, acces la o platformă de e-learning cu peste 250 cursuri în cadrul Digital Academy, training-uri personalizate pentru Leadership, cursuri de limbă engleză și programe de instruire pentru studenți;
  • Punem accent pe o comunicare internă transparentă, organizând întâlniri regulate de informare în legătură cu proiectele în desfășurare, provocările și rezultatele companiei, evenimente sociale și corporative.
  • Pentru noi este important ca angajaţii noştri să poată păstra un echilibru între viaţa personală şi cea profesională, din acest motiv avem un focus special pentru beneficiile extra-salariale.

Domeniul
— //—
anunțuri
21 Iulie 2024, Chișinău
Trimite CV
21 Iulie 2024, Chișinău
Trimite CV

Cautare după companii

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide