Companie

SUPRATEN astăzi înseamnă 2 hipermarketuri de materiale pentru construcții în formatul DIY, precum și lider în producția de vopsele și amestecuri uscate pentru construcții din Republica Moldova. SUPRATEN produce mai mult de 100 tipuri de amestecuri uscate pe bază de ipsos și ciment, vopsele, grunduri, gleturi, adezivi și alte materiale de construcții. Dar gama de produse SUPRATEN este mult mai largă - compania produce mobilier de baie. Produsele de calitate înaltă SUPRATEN sunt validate de certificatul sistemului de management al calității internațional ISO 9001:2015.

Timp de 20 ani noi construim împreună cu Dvs și vă ajutăm să îmbunătățiți calitatea vieții Dvs: să construiți o casă, să începeți renovarea apartamentului, să vă manifestați în designul interior. Fiecare idee poate fi realizată cu ajutorul materialelor, utilajului, sculelor, mobilei și accesoriilor din gama noastră de produse. Astăzi în internet-magazinul și hipermarketurile SUPRATEN sunt prezentate peste 50 000 de produse calitative de la producătorii autohtoni și de peste hotare, precum și produse marca SUPRATEN. În fiecare din magazinele noastre veți găsi totul pentru casă, vilă și grădină.

Vino să faci parte din echipa SUPRATEN! Eşti o fire pozitivă, deschisă şi prietenoasă? Suntem la fel ca și tine – pozitivi și prietinoși. Venim la muncă cu plăcere și cel mai important suntem îndrăgostiți de domeniul în care activăm.

Oficiul principal
— //—
Domeniul
— //—
Numarul angajaților
— //—

Cautare după companii

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide