Companie

Travod, un furnizor global de servicii lingvistice care împuternicesc oameni WOW să livreze rezultate excepționale. Compania noastră a fost fondată în 2010 cu sediul actual în Manchester (UK), cu misiunea de a oferi servicii lingvistice de înaltă calitate clienților din întreaga lume.

Astăzi, Travod este numără 130+ de angajați (local și internațional), o comunitate de 5.000+ lingviști care traduc pentru clienții noștri în peste 100 de limbi.

La Travod, mizăm pe crearea unui mediu în care fiecare membru se simte apreciat, respectat și încurajat să aibă succes.

Pilonii filozofii noastre sunt:

1. Un puternic sentiment de apartenență:
Ca membru al echipei noastre, ești apreciat, susținut și încurajat să aduci valoare adăugată companiei. Inițiativele noastre de team building și provocările interne întăresc legăturile dintre noi.

2. Oameni WOW:
Membrii noștri sunt amabili, întotdeauna săritori la nevoie și cu un simț al umorului dezvoltat. Ei sunt respectuoși, politicoși și deschiși, inteligenți, talentați și pasionați de munca lor.
Credem că membrii noștri sunt forța motrice din spatele succesului nostru și ne străduim să creăm o cultură de lucru pozitivă care promovează munca în echipă și colaborarea.

3. Încredere și autonomie:
Noi avem încredere în angajații noștri și le oferim libertate, flexibilitate și autonomie pentru a reuși. Politicile noastre de lucru la distanță și lipsa micro- managementului ne fac o alegere ideală pentru cei care apreciază încrederea și independența.

4. Oportunități de creștere:
Cu o poveste unică, un mediu de lucru internațional și sprijin din partea liderilor de echipă și colegilor bine pregătiți, veți avea oportunități nelimitate pentru creștere și dezvoltare.

Oficiul principal
Chisinau, str. Eminescu Offices, 72
Domeniul
  • Traduceri
Numarul angajaților
101-500
Beneficii
Team buildinguri
Notebook
Ceai, cafea, apa
Fructe
Program de lucru flexibil
Zile suplimentare de concediu
Posibilitatea de a lucra de acasa
Crestere profesionala
Traininguri, cursuri
Video
anunțuri
19 Iulie 2024, Chișinău
Trimite CV
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide