Companie

Zbor.md - este un instrument simplu, comod şi modern de căutare şi procurare a biletelor de avion pe piaţa Republicii Moldova, creat special pentru a împlini toate necesitățile clienților noștri.

Acest serviciu a fost lansat cu succes în anul 2011, fiind unul dintre primele produse de acest gen din Moldova. În tot acest timp de activitate în domeniul rezervării și vânzării on-line a biletelor de avion, am acumulat o experiență vastă și am produs o impresie pozitivă pentru mii de pasageri care au beneficiat de serviciile noastre.

Sistemul de rezervare - zbor.md este conectat la sistemele mondiale de distribuție a datelor, ceea ce ne permite să vedem și monitorizăm în timp real cele mai actuale rute și prețuri pentru biletele de avion ale peste 300 de companii aeriene. Datorită acestui fapt, în prezent putem emite bilete spre orice destinație cu cursă directă sau zboruri combinate, companii low-cost, charter sau regulate.

Misiunea noastră este să avem grijă de pasageri de la selectarea rutei până la sfârșitul călătoriei, asigurândule servicii de calitate și impresii pozitive.

Angajații competenți ai call-centrului sunt gata să vă ajute în orice punct al traseului Dvs.

Oficiul principal
— //—
Domeniul
— //—
Numarul angajaților
— //—
anunțuri

Nu exista posturi vacante

Cautare după companii

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide