CV № 416058 din 22 octombrie 2024
Contabil, Ajutor de contabil

age 20 ani

Feminin

address Chișinău

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Sunt dedicată dezvoltării continue și caut mereu oportunități de învățare și progres. Îmi doresc să aduc eficiență și claritate în tot ceea ce fac, de la abordarea proiectelor la rezolvarea problemelor și îmbunătățirea proceselor existente. Prin angajamentul meu pentru dezvoltare și performanță, vizez să aduc valoare și să contribui la succesul organizației și la propria mea creștere. Cu o atitudine proactivă și o hotărâre neclintită, sunt gata să explorez și să abordez provocările, căutând întotdeauna să mă perfecționez și să învăț din fiecare experiență.

Vezi mai multe

Experiența profesională

Octombrie 2023 - Martie 2024
5 luni

Contabil, Ajutor de contabil

Orange Moldova

Chișinău

În acest rol, am aplicat principiile contabilității financiare și managementului financiar, lucrând cu echipele de contabilitate pentru procesarea tranzacțiilor financiare și pregătirea documentelor contabile.

Limbi

Română Fluent

Rusă Nu cunosc

Engleză Elementar

Domeniul dorit

Contabilitate / Audit

Studii: Medii de specialitate

Absolvit în: 2023

Colegiul Iulia Hasdeu Din Cahul

Specialitatea: Contabilitate

Studiez la moment

Universitatea Tehnică a Moldovei

Specialitatea: Facultatea inginerie economică şi business | Marketing și Logistică

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Fără program

Part-time

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".