CA
Dispatcher

age 18 years

Male

address Chișinău

1 200 USD

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

About me

Looking for an opportunity to evolve and gather new knowledge and abilities together with a good team of coworkers. Currently studying Energetics at UTM, graduated from Technical College "Gheorghe Asachi" in the city of Iași, Romania. Looking for a dispatcher position in transport logistics. I possess native communication skills in both English and Romania, and elementary skills in Russian. I have little to no experience in the logistics field but I am very interested in it and I am looking to learn and create new skills.


Sunt în căutarea unei oportunități de a evolua și a acumula noi cunoștințe și abilități alături de o echipă de colegi profesioniști. În prezent studiez Energetica la UTM, iar anterior am absolvit Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iași, România. Îmi doresc un post de dispecer în logistica transporturilor. Dețin abilități native de comunicare atât în limba engleză, cât și în limba română, și un nivel elementar de cunoștințe în limba rusă. Deși am puțină sau chiar deloc experiență în domeniul logisticii, sunt foarte interesat de acest domeniu și doresc să învăț și să îmi dezvolt noi competențe.

Show more

Skills

Team Working Fast

Languages

Romanian Native

Russian Elementary

English Native

Desired industry

Logistics / Transport

Education: Secondary

Currently studying

UTM

Job preferences

Location

Hybrid

In-house

Working hours

Full-time

Part-time

Driving licence

Category: B

With personal auto

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".